Dani Maresma Art | London, Tate Modern, Meditation and Mark Rothko. A good combination.
260
post-template-default,single,single-post,postid-260,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

London, Tate Modern, Meditation and Mark Rothko. A good combination.

Per mi la connexió de l’art amb la meditació, és una de les essències en la meva forma de crear i disfrutar de la vida. I és per aquest motiu que la visita a la Tate Modern aquest passat mes de maig hem va impactar tant.

La visita de la sala on es troven els grans quadres que Mark Rothko va crear per el Four Season Restaurant i que finalment els va donar a la Tate Modern, hem transporta a un estat de presència gràcies a l’ambient que crea la iluminació tènue i els grans quadres amb taques de colors que et transporten cap a un no-pensament hipnòtic, a la consciència vibracional de la interaciò dels colors.

Per mi Mark Rothko representa, juntament amb Antoni Tapies, l’artista que a través de la seva obra et transporta a un estat de meditació gràcies a una profunda observació. Et connecta amb la nostra essència.

 

 

No Comments

Post a Comment

Subscribe
Discover my most recent projects and exhibitions
We respect your privacy.